C:\Users\jnen\AppData\Roaming\Microsoft\Word . = Min redningsbøye!!!!

20160913_065019.jpg

Noen morgener begynner så fantastisk at dagen ikke har annet valg enn å fortsette i samme spor. I dag var en sånn dag for meg. Jeg våknet før klokken ringte og den ringer kl.05.15! Jeg var ikke trøtt fordi jeg for en gangs skyld hadde klart å komme meg tidsnok i seng kvelden i forveien (skyldtes kanskje at kjæresten likevel ikke var hjemme…) Jeg følte meg opplagt!

På vekten så jeg at jeg hadde gått ned 1 kilo  og bare tanken på det fikk meg til å føle at buksen satt bedre enn på lenge. Kanskje innbilning, men det føltes bra! Jeg smilte til meg selv i speilet. Jeg følte meg flink!

Jeg satt meg ned for å jobbe  litt med gjenoppretting av kapitelet i boken min, noe jeg hadde brukt mye av kvelden i forveien på også. En frustrerende jobb, da jeg fant deler av setninger innimellom alle de merkelige symbolene og måtte klippe og lime og forsøke å huske hva jeg hadde skrevet der teksten manglet… Jeg bestemte meg fort for å utsette jobben til i kveld for å ikke ødelegge morgenstemningen og gikk heller en lang tur med hundene. Jeg følte meg sprek!

Ute var det 17,3 grader og en fantastisk soloppgang som dere ser på bildet. Jeg misunner ofte kjæresten som kan sove til klokken 07.00, men akkurat i dag gikk han glipp av en brennende himmel. Jeg følte meg heldig!

2 små hunder løp løs rundt beina på meg, lykkelig og glad for en ekstra lang morgentur i nydelig vær. Begge kikket på meg med et hengivent blikk. Jeg følte meg elsket!

Det er så deilig å ta på seg skinndrakten, med nesten ingenting under for så å slenge seg på Kawasaki `en og  kjøre til jobb på maks 15 min. Da føler jeg meg RÅ!

Dagen på jobb gikk som vanlig – i dag var det ikke anestesi, men kursing av andre  i DHLR. Ting gled greit og før jeg visste ordet av det var det tid for lunsj. Da hadde jeg endelig tid å sjekke mail og oppdaget at jeg hadde fått svar fra IKT avdelingen mht. datamaskinens krasj i helgen. Her er svaret jeg fikk:

Hei,

Vi har dessverre ikke back up av lokalfiler. På laptoper blir Word-filene automatisk mellomlagret lokalt på PCen.

Word/Excel 2010 – Gjenopprette tapte dokumenter.

Du må gå til denne filstien lokalt på din laptop: C:\Users\jnen\AppData\Roaming\Microsoft\Word . Filene er av type ASD-fil og heter Autogjenoppretting lagret «filnavnet».

Hvis du ønsker brukerstøtte vennligst oppgi et tidspunkt du ønsker å bli kontaktet.

Jeg gjorde som de sa og hva skjer???????????

20160913_111406

JIIIIIIIIIIIIPPPPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!

JA, hele kapitelet som jeg trodde var lost er funnet!!!!!! Jeg føler meg såååååå takknemlig!

Nå har jeg opprettet M -cloud for å lagre dokumenter på nettet. Jeg har lagret boken på 2 minnepinner samt 2 forskjellige PC`er. Og jeg har et brennende ønske om å kysse noen på IKT avdelingen! Jeg er forelsket, men det er i kjæresten – så sparer kyssene til ham!

Etter jobb bar det rett til fjells med verdens beste turvenninner, både firbente og tobente. Tirsdags klubben trosser vær og vind for å komme seg til fjells hver tirsdag, men i dag var det ingenting å trosse! For en dag! Sol og varme! Gode venninner og natur som er så vakker at det minner om kunstnerisk overdrivelse. Jeg følte meg overveldet og ydmyk.

Så til det beste av det hele. For leeeenge siden planlagte vi de siste feriedagene våre. Helt tilfeldig bestemte vi oss for å legge dem til denne uken……. så nå har jeg ferie til tirsdag morgen…..Og det er meldt fantastisk vær! Vi skal golfe, trene, gå ut å spise og gjøre sånt som kjærester gjør. Jeg skal skrive, lese, blogge og slappe av…..kanskje til og med sole meg litt? Men i kveld har kjæresten disket opp med sjømat og iskald hvitvin på terassen. Jeg er utrolig lykkelig!

Noen morgener begynner så fantastisk at resten av dagen bare er nødt til å følge opp. Dagen i dag er en sånn dag for meg.. Jeg håper du snart får din……

champagnebad

 

 

 

 

 

 

 

 

HANDLE WITH CARE

Ta varsomt i mot

Lett å miste

Kan knuses

Som ingenting briste

Handle with care

 

Bær forsiktig

Som en nyfødt

Gi næring

For liv er du nødt

Be aware

 

Gi raust

Spar ei et rom

Tøm brønnen

Gi mer når den er tom

Act like a millionaire

 

Vær ærlig

Vis vei

Kle deg naken

Vær deg

Let people stare

 

Mitt hjerte

Vår kjærlighet

Tiden og

Ærlighet

Alt

If you`re not scared

 

 

 

En kommentar om “C:\Users\jnen\AppData\Roaming\Microsoft\Word . = Min redningsbøye!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s