JEG VELGER MEG 2017!

20170102_163041

Julen er definitivt over og det ser det ut til at vinteren er også……Dette bildet ble tatt en av de 2 dagene vi hadde litt snø – så mye lysere livet føles når det er snø i mørketiden! Jeg håper den kommer tilbake!

I julen har jeg pusset opp og innredet et eget kontor med nytt skrivebord og masse andre flotte ting. Det er så lyst og fint og innbyr til en sånn skriveglede – at jeg lykkelig kan melde at jeg skrevet på min nye bok hver eneste dag i 2017!  Målet er å få sendt den til forlag i løpet av 2017 – så dette blir spennende…

Det er lenge siden jeg har skrevet noe her på bloggen og helt ærlig har jeg vært litt i tvil om det var litt «waste of time»? Har ikke fått så mange input som jeg kanskje hadde håpet på og lurte litt på om jeg heller skulle konsentrere meg om å bare skrive på min nye bok? Forstod på noen at det også var litt vanskelig å følge boken her på siden, at det var vanskelig å finne den kronologiske rekkefølgen slik sidene er lagt opp?

Men samtidig blir jeg inspirert av å blogge og jeg syns det  er kjekt å dele noe av det jeg skriver med dere. Flere har også etterspurt fortsettelsen på boken og det syns jeg er veldig kjekt!  Prøver derfor en ny løsning hvor jeg legger inn boken på en egen side og hvor dere kronologisk kan lese den fra toppen og nedover. Det innebærer at dere må bla dere ned til neste innlegg som jeg uthever i enn annen farge og litt større skrift for å gjøre det lettere å finne det. Håper dette gjør det enklere?

Du finner link til siden hvor boken ligger øverst på denne siden – over bildet : «Løvetann og løytnantshjerte»

Jeg oppfordrer også sterkt til tilbakemeldinger som sier noe om hvordan dere oppfatter karakterene, historiene, min fortellerstemme, troverdighet, språk etc.. Jeg syns selvsagt det er kjekt når noen sier at de syns det er bra skrevet, men det gir meg ikke så mye hjelp på veien videre. jeg er overbevist om at jeg har utviklet skrivestilen og fortellerstemmen min siden denne boken ble skrevet, men kan nok lære mye av hvordan dere som lesere opplever det jeg skriver.

På denne siden kommer jeg til å blogge litt mer om alt mulig og kanskje et dikt i ny og ne 🙂

Ha en strålende PISS-REGNEDAG som vi sier her i Bergen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s