GOLF – min nye hobby

golf redigert

Jeg tok veien til golf kurset i august 2016 og er helt hektet!!

I årevis har jeg fnyst av min bror som spilte golf og kalt det «rikmannssport» og «lat-mannsspill»…. Hva visste vel jeg 🙂

På tur til Thailand med kjæresten og alle ungene for et par år siden fikk min sønn dradd oss med på golfbanen en dag. Kjæresten hadde spilt for mange år siden og var veldig lysten på å starte opp igjen og etter et par heldige slag fra min side var jeg med på notene.

Det var faktisk ikke så dyrt som jeg trodde heller. Kurset kostet ca 1500,-  og med medlemskap ut året kom det på 2200,- Etter endt kurs fikk vi tilbud om å kjøpe golf bag med køller  til ca. 2500,-

Så var det bare å sette i gang.

Jeg har hatt så mange flotte opplevelser på golfbanen at jeg bare kan si til dere alle at dere må prøve det før dere avfeier det. golf

Jeg finnes ikke god…men har planer om å bli myyyye bedre 🙂

Så hva er det som er så fantastisk med golf?:

1. Det sosiale; jeg spiller mye med min sønn, mine nevøer og kjæresten.. men jeg har også truffet masse nye kjekke mennesker. Golfere er veldig hyggelige, imøtekommende og hjelpsomme!

Jeg ble også veldig overrasket over hvor mange jeg kjente som spiller golf .

2. Natur og trim; Går man 18 hull så går man ca. 15.000 skritt i nydelige omgivelser.  Ca. 4 timer ute i det fri. ( kan også gå 9 hull)

3. Oppturer og nedturer; Den følelsen når alt plutselig stemmer og ballen bare suser av gårde – langt, langt, langt……Da er det fantastisk!!!! Og like frustrerende når den skyter ut til siden og inn blant trærne… Men det er det som gjør det spennende og utfordrende.

4. Ingen aldersgrense; Her spiller ungdommer sammen med foreldre og besteforeldre og oldeforeldre!!! Man blir aldri for gammel for golf!! Jeg gleder meg til pensjonisttilværelsen og masse golf!!

5. Masse flotte klær! Man kan absolutt være sexy på golfbanen 🙂

6. Handikap system som gjør det mulig for nybegynnere å spille sammen med dem som er mye bedre og likevel kanskje vinne. Det gjør det spennende! Golfklubbene arrangere mange turneringer hvor alle kan være med – uansett hvor ny du er!

Nok sagt! Mitt tips til deg som ønsker deg en ny hobby: Prøv Golf!!

3 kommentarer om “GOLF – min nye hobby

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s