Joda, jeg er her enda!!

meg som tegning katt

Ja…. jeg har vært en elendig blogger og sorry!!

Jeg lover på tro og ære å skjerpe meg grundig!! I tiden som har gått siden siste blogginnlegg har jeg tenkt lenge og hardt, vurdert for og imot…. Skulle jeg legge ned bloggen – eller skulle jeg fortsette? Jeg elsker jo å skrive – men hadde nok for store forventninger når det gjaldt tilbakemeldinger og følgere…Ventet en braksuksess umiddelbart 😉

Jeg har innsett at det krever litt mer pågåenhet, prøving og feiling og ikke minst jobb for å skape interesse for det jeg skriver.

Jeg tenker også at bloggen må være mer allsidig – ikke bare handle om mine planer om forfatterskap – men også andre ting som kan interessere dere ( og forhåpentligvis mange flere )som leser bloggen.

Så planen er  å utvide bloggen til å omhandle et skjevt blikk på hverdagen, tips og råd (både fra meg, men også som jeg kommer over andre steder), trening og helse, interiør, festplanlegging, sanger/taler etc. Jeg håper jeg kan inspirere, hjelpe og bistå med ting dere lurer på eller trenger hjelp til – eller bare få frem smilet og kanskje litt dypere følelser iblant…..Boken kommer jeg til å fortsette å legge ut kapittel for kapittel så kan de som vil fortsette å lese den. (Neste kapittel ligger ute nå – dere finner det under fanen løvetann og løytnantshjerte helt øverst til høyre)

Jeg har satt meg et såpass hårete mål at jeg skal blogge hver dag…. Kanskje ikke like mye hver dag, men noe skal jeg da få til. Så arrester meg om jeg uteblir en dag 🙂

Jeg håper dere liker det jeg skriver og at dere deler bloggen min dersom dere gjør det..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s