GRATULERER MED DAGEN MITT VAKRE – KJÆRE – FRIE NORGE

17 mai

 

«Nei uff da» sier kjæresten når jeg står opp kl. 05.55 og sier jeg ikke får sove mer. Jeg stirrer bare uforstående på ham. Det er ingenting jeg setter mer pris på enn mine stille og rolige morgener når jeg får være helt alene. Jeg liker å våkne tidlig og jeg liker å starte dagen i ensomhet. Vanligvis ringer klokken min kl 05.00 når jeg skal på jobb – så dette er jo sent for meg. Det er deilig å bare våkne av seg selv og ikke av en vekkerklokke. Vanligvis starter jeg dagen med en 35 min treningsøkt – Crossfit. Men i dag har jeg fri  Idag er det 17 mai!   

Så hvordan begynner dagen min i dag? Jo det regner fortsatt litt når jeg står opp – men jeg ser at været er i ferd med å snu for å sannferdig gjøre våre meteorologer.

Jeg kler på meg og tar meg en liten spasertur på jakt etter bjørkegreiner. Det pyntet alltid min mor meg da jeg var liten – så det MÅ jeg ha. Ingenting kan slå den gode følelsen som barndomsminner lurer frem.

Deretter er det å sette opp flagget ute på veggen, samt i noen av bedene. Der treffer jeg naboen som også er tidlig oppe: «Gratulerer med dagen» mitt første i dag!

Jeg tar en «shinings» over plattingen – å plukke hundebæsj er en hundemammas ansvar og som Dustin Hoffmann en gang sa » it keeps you grounded» 🙂

Bedene skulle absolutt vært oppjustert med nye blomster, selv sneglene jeg fjerner ser noe misfornøyd ut over utvalget. HVERT eneste år begynner jeg å tenke på bed og uterommet tidlig – hvert eneste år tenker jeg at i år –  i år skal alt være tipp topp til 17 mai ….. Men som alle foregående år – så kommer 17 mai så mye tidligere enn beregnet og både jeg og sneglene må skuffet innse at NEI, ikke i år heller…

20170517_080326

Men solen stråler opp – det skytes med muskedunder(?) fra fjellet like ved. Hundene bjeffer til svar og det er 17 MAI.

FROKOST 17 MAI

 

Snart skal jeg begynne på frokosten, bordet ble dekket i går , Kl 11.00 kommer gjestene på champagne frokost og etter det skal jeg feire 17 mai på en helt annen måte enn noen gang før. Hvem vet? Kanskje vi skaper ny tradisjon?

Fortsettelse følger 😉

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s