BEKYMRET!!!!

Så kom vi oss avgårde…

Det var min første bekymring;  kom vi til å komme oss på noen ferie i år???? Eller ville vi bare bli gående hjemme i drittvær og spille golf på gjennombløte baner?

Vi hadde jo ikke bestilt eller planlagt noen tur da ferien startet, men noen løse tanker var der jo….

Så plutselig…. i løpet av 2 dager var turen til Spania bestilt….

med Norwegian…….

received_10155149537675667

Så da dukket en ny bekymring opp …..forsinkelser…..det er jo Norwegians varemerke i disse dager…

Nå er jeg kanskje litt urettferdig – jeg har reist mye med Norwegian, blant annet til Thailand 3 ganger  og hver gang har de vært right on time….bortsett fra en tur til Gran Canaria i mars, da vi fikk oss en ekstra dag der før vi kom oss hjem….

Men vi har jo hørt om mye forsinkleser nå i sommer – så jeg var litt bekymret…

MEN

Norwegian var punktlig både på avgang og ankomst…

Vi hadde booket kjempe billige flybilletter til Murcia (som ligger ca 1 time fra golf -resorten) og på flyet var det mange ledige plasser:

received_10155149538055667

Vi landet som sagt akkurat når vi skulle – både kofferter og golf-bagger kom raskt på rullebåndet, noe jeg også hadde  bekymret meg for…… blir liksom ikke det samme på et golf resort uten golf utstyr…..

Og det var varmt…. Veldig varmt; 31 grader kl 20.15….

murcia

……vi gikk rett på en shutlebuss utenfor ankomst bygningen som tok oss til bilutleier firmaet. Der prøvde de å selge oss utallige forsikringer til «en billig penge» men heldigvis hadde denne kontrollfriken lest alt med liten skrift og visste at det var helt unødvendig i tillegg til de forsikringen vi allerede hadde 🙂

Som «straff» måtte vi selvsagt betale et depositum på 1000 euro som vi får tilbake ved levering av bilen uten skader…..så nå står den trygt forvart i en garasje og den brukes kun i nødstilfeller 🙂 så slipper jeg den bekymringen 🙂

En annen ting som opptok meg var hvordan vi skulle få plass til all bagasjen i den lille bilen vi hadde leid???? Vi hadde tross alt med oss 2 golf-bagger, 1 stor og 1 liten koffert + oss selv………og jeg var ganske sikker på at bilen ikke kom med takgrind…..

Det gikk faktisk greit det også…jeg så ikke en drit ut bakvinduet, men ingen kofferter sto igjen på flyplassen da vi dro 🙂

Så var det kjøreturen….på motorvei i en liten Fiat….med alle de gærne spanske sjåførene foran, på siden og bak…..avkjørsler og påkjørsler…..mørket som kommer som om man har slått av en bryter…

Det var selvsagt jeg som skulle kjøre – kjæresten som ikke er superglad i å fly, døyvet angsten med Underberger…..

Ergo;  » he is not a designated driver!»

Bilturen startet med en hissig diskusjon i første rundkjøring – men vi var smart og la skylden på dama i GPS én så kunne vi fortsette å være venner…..

Resten av turen gikk fint! Lite trafikk det meste av veien og GPS er faktisk guds gave til turister på biltur…Vi kjørte rett på og ankom Alenda golf resort i 22.00 tiden på lørdag kveld..

Min neste bekymring var leiligheten…… Det var jo ikke den vi opprinnelig hadde booket og bildene utleier hadde sendt oss, lignet bilder fra «tante Gudruns leilighet» som min kjære så fint proklamerte….men da bildene kom var det jo ingenting å gjøre med det, vi måtte jo ha et sted å bo, flybilletter var allerede bestilt…..

Utleier John hadde vi også lett opp på facebook og OMG!!!!! – ikke smart å legge ut photoshoppede bilder av deg selv med lange hengepupper når du driver utleie…..!!!!!!!!

Jeg hadde bange anelser, ikke visste jeg at bildet var photoshoppet og da vi meldte ham for å si at vi hadde landet; skrev han tilbake:

«Sorry for how I will look – red head from sunburn and Ginparty with my friends tonight»

20170807_083954

Men John var en utrolig hyggelig kar – han møtte oss i porten – loste oss ned i garasjen med bilen – fulgte oss til leiligheten ( som faktisk så mye bedre ut enn på bildene) og hadde kjøpt inn vann og en flaske champagne til oss!

img1502088892716

ENDELIG VAR VI HER!!!

ØNSKER DERE ALLE EN BEKYMRINGSLØS DAG

❤ ❤ ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s