Nye utfordringer

Så kom meldingen igjen. Det brenner i Moria leiren og Norge har blitt bedt om å hjelpe. Denne gang kommer forespørselen gjennom WHO.

Kan jeg reise?

Jeg svarer umiddelbart ja, men når meldingen er sendt angrer jeg….

Ikke fordi jeg ikke vil reise, men jeg har bestemt meg for at jeg alltid skal spørre min mann og mine barn først….

Jeg skynder meg å sende melding til ungene og kjæresten, men jeg nevner ikke at jeg allerede har sagt ja….

Jeg tror ikke de kommer til å være negativt innstilt, men er de det kan jeg selvsagt trekke meg igjen..

De sier ikke bare ja, de er stolt og glad over at jeg bidrar ❤

Vi får liten tid på oss. Allerede neste dag skal vi innfinne oss på Starum for brief og trening på smittevern. 2 dager senere går flyet til Lesvos.

Vi er veldig spente….

Vi vet at dette blir et veldig spesielt og tøft oppdrag. Både psykisk og helt sikkert fysisk. Men vi er et godt team! Mange av oss var i Italia sammen, noen var på Samoa og noen er med for første gang. Men kompetansen og erfaringen i teamet er milelang. Jeg er også svært glad for å ha den samme gode ledelsen som vi hadde i Bergamo.

Vi har alle sett nyhetene. Det er mye sinne, frustrasjon og fortvilelse. Det utgjør selvsagt en sikkerhets risiko for oss, men vi stoler fullt og fast på vår team ledelse og sikkerhetsansvarlige. Dette kan de.

Vi er klare og mer enn villig til å gjøre en innsats for mennesker i nød. Vi er spent, men ikke redd.

Pga den betente og vanskelige situasjonen blir det ikke blogg eller intervju med meg/oss de første dagene. Det vil etterhvert bli sluppet litt mer opp på disse restriksjonene, når vi har mer oversikt over situasjonen og har mer å fortelle. Jeg holder dere oppdatert når jeg kan.

❤❤❤

9 kommentarer om “Nye utfordringer

 1. Du er så tøff jenta mi og vi er alle stolt av deg som aldri er redd for å gjøre en innsats men ta godt vare på deg selv og kom hjem tilslutt i god behold og takknemlig for godt utført arbeid. Gla i deg ❤ og stolt av deg
  😘

  Liker

 2. Beundrer ditt mot, din iver etter å hjelpe, ditt gode omsorgshjerte og evne til å handle! Du e gull😍 Ta vare på deg selv og de rundt deg 😷 og kom vel hjem når den tid kommer min venn❤️ Varm klem

  Liker

 3. Kjære Janecke! ❤️ Du er enestående og ikke mange er så positive på en jobb som denne. Dere står ikke «bare» overfor de sykdommer som finnes, men også overfor mange menneskers psykiske tilstand, som er helt uforutsigbare. Ja, må også berømme din mann og dine barn, som klarer å støtte deg så 100%. Håper det vil gå greit med feg/dere alle og godt du kjenner teamet. ❤️🤗Lykke lykke til!!! 💕🌹 Må du få styrke og kraft for å stå gjennom denne innsatsen!! 👍🍀Klem fra oss to😘😘😘🤗

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s