Når krisen rammer……..

20160814_183345[1]

Hjeeeeeelp!

Jeg har skrevet en del på boken i det siste og vært svært fornøyd med det jeg har skrevet så langt. Jeg har jobbet ekstra med personkarakterene, det å få dem levende, men kanskje enda viktigere får dem til å engasjere leseren enten i  positiv eller negativ retning. Det er ikke alltid like lett å skape en person som leseren faktisk vil bry seg om, og som får en til å ville lese videre.

Jeg tror jeg kommer til å ende opp med 5 ulike personer/historier i denne boken. Og jeg har ganske klart for meg 3 av dem nå. Etter å ha satt noen timer i går, tenkte jeg at jeg skulle dele utdrag av det jeg hadde skrevet med dere i dag. I håp om å få litt tilbakemeldinger på hvordan personene fremstår og om de engasjerer nok til at man bryr seg om hvordan det går med dem.

Jeg har i en travel tid ikke skrevet så mye på bloggen, men prioritert boken. Nå hadde jeg tenkt å skjerpe meg og skrive litt mer jevnlig på begge deler. Og denne morgenen var jeg klar…….. MEN hva skjer?

Jeg åpner USB stick`en min og det er bare en masse tegn og bokstaver om en annen!!! Ingenting som ligner på bok i det hele tatt. Jeg vil bare grine! Jeg hadde litt problemer med PC `en i går og det kom en del feilmeldinger, men jeg trodde jo ikke dette skulle virke inn på min eksterne lagringsenhet! Men det gjorde det tydeligvis……

Når er det ikke sånn at hele boken er borte. Jeg har en versjon fra juli måned…..MEN jeg har skrevet masse siden det!! og endret en hel masse. MASSE jeg var veldig fornøyd med…..

Så jeg sitter her nå tidlig på morgen kvisten og er ganske uttafor – mitt eneste håp er at jeg har lagret en nyere versjon på jobb pc`en min….. Jeg vet jeg satt og skrev der en tidlig morgen før jobb……jeg husker bare ikke hvor lenge det er siden.. Kryss fingrene for meg….

Her er et utdrag av det jeg fant i dag:

⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪nglet……med min ……hun er så jævl..»

Jeg stopper før jeg sier mer. Herregud, jeg kjenner jo ikke denne mannen, hvorfor i helvet⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪t gikk jo bra. Ungene har det fint de….men kanskje du burde vente litt med å kjøre, hvis du er så ute av deg»Han går tilbake ti⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪òòòòòòòò܀␃ሁā愀ĤЀ搒Ǡ܀搒Ǡ摧⵼çᬀ⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪ꒄꒄᔢ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁J洀و猄و ᔚ᭨鰛ᘀ剨鹵㘀脈䩑࡝庁Jᔚ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁Jᔢ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁J洀ై猄ై ᔜ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J洀ై猄ై ᔔ᭨鰛ᘀ剨鹵儀J帀Jᘎ難樚儀J帀Jᔜ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J洀و猄و ᔔ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J㐀⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪ starter jeg bilen på nytt og blinker meg rolig ut fra busslommen. Jeg kjører en runde rundt i Åsane mens jeg tenker på det som ⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪meg.«Mamma» sa Sol med en litt forsiktig stemme.

 

«Mmm» svarte jeg og håpte at avbrytelsen ville være kortvarig.

 

«Du…» fortsatte⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪몚骺详ᔜ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J洀ై猄ై ᔚ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁Jᔢ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁J洀ᵈ猄ᵈ ᔢ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁J洀ై猄ై ᔜ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J洀ᵈ猄ᵈ ᔔ᭨鰛ᘀ剨鹵儀J帀Jᔜ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J洀و猄و ᔔ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J㘀⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪på nyttårsaften?»

 

«Vi var på fjellet, det sa jeg jo til deg?»

 

Hun nikket bare til svar, men jeg kunne se det var noe mer hun ten

 

Et sug gikk gjennom brystet på meg. Hva var dette? Hvor hadde hun det fra? Je⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪⨪ᕷ㘀脈䩑࡝庁Jᔜ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀J洀و猄و ᔔ᭨鰛ᘀ嵨ు儀J帀Jᔚ᭨鰛ᘀ剨鹵㘀脈䩑࡝庁Jᔢ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁J洀݈猄݈ ᔚ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁Jᔢ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁J洀و猄و ᔢ᭨鰛ᘀ嵨ు㘀脈䩑࡝庁J洀ై猄

 

 

 

2 kommentarer om “Når krisen rammer……..

  1. Tja…… funnet noe kryptisk og jobber nå med å sammenfatte det jeg kan redde…. ikke gøy,men en god lærepenge…..må lære meg å lagre flere steder- hele tiden. Heldigvis gjaldt det ikke alt jeg har skrevet. Takk for støtten 😘

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s